Hej, og velkommen til klubbens Café. Jeg hedder Maja og jeg står for caféens daglige gang og madlavningen.

Caféen er klubbens samlingspunkt, og her skaber vi hyggelige, trygge og stemningsfyldte rammer for jeres børn og unge hver dag.

I klubbens café kan man hver dag komme og nyde lidt af hvert. Vi har dagens ret, frisk frugt, små snacks og kolde og varme drikke.

Der er fokus på madens kvalitet, og alt bliver stort set lavet fra bunden, med tanker på sundhed, miljø, nye smage og madoplevelser. I cafeen kan medlemmerne være med til, at komme med forslag til maden, og man kan en gang i mellem, være med til at hjælpe inde i cafeen.

Det er også i cafeen, at man tilmelder sig/betaler for arrangementer og ture.

I klubben bruger medlemmerne det, der hedder et Nem-Skolekort, det er et kort, der er privat og tilknyttet en forældre konto. Det er forældrene, der styrer hvor meget og hvor ofte, der skal sættes penge ind på kontoen. Når barnet bruger sit kort i cafeen, kommer der et navn og et billede op af barnet. På den måde kan de ikke bruge hinandens kort. Hvis et kort bortkommer, så koster det 50,- at købe et nyt. Du kan betale alt i klubben med dit Nem-Skolekort.

Dvs. vores cafe er til dagligt kontantløs. Det er først efter kl. 17.00, når UK begynder, at man kan betale med kontanter. Cafeen lukker hver dag 16.30 og åbner igen for UK 17.30. I UK cafeen er udvalget anderledes. Mandag og onsdag (kun UK) er der fælles spisning for 10 kr. De andre dage er der franske hotdogs. Udover det er der bland selv slik, chips og sodavand.