Computerrummet er stedet hvor det syder og bobler med Fortnite, Apex, Counter Strike, Sim’s, Fifa, Minecraft, Overwatch og en masse andre spil, men der bliver også snakket og surfet på internettet.

Børnene har hver dag 1 time (2 x 30min dog ikke efter hinanden) til at spille computer i, dette styres af et program som man også benytter på netcafe’er. Computerrummet er faktisk et meget socialt rum, forstået på den måde, at der altid sidder en masse børn, som spiller sammen. I computerrummet er der en livlig snak, hvor det nødvendigvis ikke kun handler om Fortnite, Sim’s eller Fifa.

Computerrrummet er et typisk “drengerum”, men pigerne blander sig fint med drengene. Om Torsdagen har pigerne dog rummet for sig selv for at give dem noget mere fred og ro, men det er bestemt også for at få de mere entusiastiske drenge til at benytte vores andre aktiviteter i klubben.

Vi har 16 pc’ere i vores computerrum, som alle er forbundet til det samme netværk, så alle kan spille mod alle. Derudover 4 PlayStation.

Vi har i vores JK-rum 4 gamer-bærbare, samt en VR computer som børnene kan bruge.

Ud over pc’erne har vi også 1 Switch og 1 Wii, (Wii er seperat da den kræver storskærm) Børnene er selv med til at bestemme hvilke spil klubben skal have, selvfølgelig med en voksen til at råde og vejlede.
I Fritidsklubben er alle spil med aldersgrænsen PEGI 18 forbudt.

Det er forbudt at medbringe mad og drikkevarer i computerrummet. Alt mad og drikke skal indtages i caféen.

I computerrummet taler vi pænt- og respekterer hinanden.

Links: