Computerrummet er stedet hvor det syder og bobler med Counter Strike, Sim’s, Fifa, Minecraft, Spore og en masse andre spil, men der bliver også snakket og surfet på internettet.

Børnene har hver dag 1 time til at spille computer i, dette styres af et program som man også benytter på netcafe’er. Computerrummet er faktisk et meget socialt rum, forstået på den måde, at der altid sidder eller står en masse børn, som kigger og følger med i de forskellige computeraktiviteter. Her er en livlig snak, hvor det nødvendigvis ikke kun handler om Counter Strike, Sim’s eller Fifa.

Computerrrummet er et typisk “drengerum”, men pigerne blander sig fint med drengene. Om torsdagen har pigerne dog rummet for sig selv for at give dem noget mere fred og ro, men det er bestemt også for at få de mere entusiastiske drenge til at benytte vores andre aktiviteter i klubben.

Vi har 12 pc’ere i vores computerrum, som alle er forbundet til det samme netværk, så alle kan spille mod alle.
Vi har et par bærbare computere som man også er velkommen til at låne, hvis man f.eks skal lave lektier. De bærbare computere er ikke til at spille spil på.
Om torsdagen afholder vi tøsetorsdag hvor pigerne er de eneste med adgang til computerne.
Alle er velkommen til at låne en computer til at lave kreative ting på – det foregår også om torsdagen.

Ud over pc’erne har vi også 1 Wii, 2 stk playstation 4. Børnene er selv med til at bestemme hvilke spil klubben skal have, selvfølgelig med en voksen til at råde og vejlede.

Links: