Stort VELKOMMEN til dyreafdellingen i BBU

Det er ikke mange klubber, der ligger så tæt på Københavns Rådhusplads, som har dyr.

I BBU har vi rigtig mange dyr.

Du kan se dem alle her

Man kan passe alle de dyr vi har i klubben, og det er gratis.
Vi har en kaninstald, og et dyrerum hvor vi har dyr som hamstere, marsvin, kaniner, pindsvin, slanger,

Leopard gekkoer, skildpadder, en blåtunget skink, fedthalemus, rotter, mus, undulater, fritter, mini-grise, og to kænguruer.

Udover alle de mindre dyr har vi også 4 ponyer; Lady, Mikka, Desdemona og Agurk. Disse kan man ride på, hvis man passer et eller flere dyr i fritidsklubben. Vi rider hver dag, dog ikke mandag eftermiddag. Mandag aften er der ridning for Ungdomsklubben. Er man ikke til de helt store heste, så har vi også 2 æsler; Freja og Felix, som man har mulighed for at strigle og gå tur med.

Første tirsdag i hver måned holder vi dyremøde kl. 15:00. Her har man mulighed for at melde sig til at passe et dyr eller opsige sit dyr. Det er også her, at månedens passer og månedens bur bliver kåret. Det er den eller de passere, som har ydet en ekstra indsats hos dyrene, som bliver kåret til dette. Det er også til dyremøderne, der bliver informeret om forskellige aktiviteter og arrangementer i den kommende tid, som f.eks. juleoptog.

Hver dag skal vi give dyrene mad og vand, og “passerne” skal sørge for deres egne dyr, hvilket vil sige at kæle og gå tur med dem – og derudover tjekke, om deres bur ser pænt ud. Man er naturligvis altid velkommen til at komme og hjælpe til og hygge med dyrene.

Så kom og kig ud til vores fantastiske dyr  Vi svarer gerne på alle de spørgsmål I måtte have om dyreafdellingen.

Mange hilsner fra de voksne i dyreafdelingen

Carina, Kate (barselsvikar) og Wicki (går på barsel i slutningen af august 2016)

O.B.S. Vi vil gerne opfordre til, at alle børn, som kommer hos dyrene, bliver stivkrampevaccineret, hvis de ikke er det i forvejen. Det er en god idé, da dyrene er levende væsener, som kan forsvare sig ved f.eks. at bide, hvis de føler sig klemt eller stresset.