Der ikke mange klubber, der kan tilbyde en dyreafdeling som vores.

I klubben har vi rigtig mange forskellige dyr.
Vi har en kaninstald, hestestald og et dyrerum.

I vores hestestald møder du vores fire super søde ponyer og vores to frække æsler.

Går du i kaninstalden vil du stifte bekendtskab med vores to kænguruer, to gris, Rotter, fritter, fugle, marsvin, kaniner, og vores gamle kat.

I dyrerummet bor klubbens hamster, fedthalemus, ørkenrotter, chinchillaer, mus, slanger, Leopart gekkoer, fedthale gekko, land skildpadde, sump skildpadde og vores skægagame.

Hos dyrene har vi et fællesskab og samarbejde på trods af alder og køn.

Der bliver skabt venskaber på kryds og tværs og vi hjælper hinanden.

Med andre ord er dyr meget mere end bare dyr, de er med til at skabe rammer for i høj grad,  at sende nogle samarbejdsvillige, empatiske, selvstændige,  ansvarsbeviste, ordenlige og søde børn ud på deres vider færd.

Vi trodser vejrguderne og har tit både mudder på tøjet og hø i håret, men alt dette er fuldstændig lige meget, for vi har en fælles mission, nemlig at skabe de bedste og mest naturlige rammer for dyrene.

Børnene er med når dyrene bare skal ha klippet deres negle, når fritterne skal have en daggammel kylling, når vi skal hente grene til dyrenes tænder, de hjælper med genoptræning af ponyerne hvis dette er tilfælde, og de ser hvordan dyrlægen tjekker vores dyr, når vi har vores årlige dyrelægetjek, og meget meget mere.

Vi rider eller laver andre ting  med vores ponyer hver eftermiddag.

Mandag er det ungdomsklubben som har ridning om aften.

Vi holder to overnatninger om året.
En dyreovernatning i foråret.
Og en juleovernatning første weekend i december, hvor vi også går juleoptog med heste og æsler på islandsbrygge.

Lone, Carina & Joanne

O.B.S. Vi vil gerne opfordre til, at alle børn, som kommer hos dyrene, bliver stivkrampevaccineret, hvis de ikke er det i forvejen. Det er en god idé, da dyrene er levende væsener, som kan forsvare sig ved f.eks. at bide, hvis de føler sig klemt eller stresset.