Hobbyrummet er stedet, hvor det er total tilladt at være en kreativ nørd, jo mere nørdet des bedre.

Alt hvad der har med håndarbejde og hobby at gøre, er bare et spørgsmål om at bruge tricks og teknikker, for at opnå et godt og fint resultat.

Derfor arbejder vi med få kreative projekter/temaer ad gangen, så alle har mulighed for at deltage. Der vil både være lette ting og svære ting (hvis man godt kan lide udfordringer).  På den måde kan både utålmodige og tålmodige sjæle være med.

Projekterne arbejder vi typisk med i 2-3 uger. Efter endt projekt eller emne, skal man huske, at tage sine ting med hjem.

Vi går meget op i, at de ting der bliver lavet kan bruges til noget, at det er gode og nemme materialer at arbejde med.

Vi laver alt fra porcelænsmaling, smykker, tryk på tøj, hækle og strikke, let syning, knytte, sæber, tegner og meget mere……..

Der ud over er der også de sæsonbestemte traditioner såsom jul, påske og halloween. Men vi holder selvfølgelig altid øje med, hvad der sker af nye spændende ting.

Hvis der er noget du bare godt kunne tænke dig at lære, eller har du en god idé til noget kreativt, så kom og tag en snak med os.

Der er brugerbetaling i hobbyrummet.

Det er en god idé at oprette en ”hobbykonto”, specielt hvis du godt kan lide at lave hobbyting. Så slipper du for, at stå i kø ved Caféen, hver gang du laver noget. Du opretter en hobbykonto ved at betale et x antal penge i Caféen, får udleveret en bon, som du så giver til Margot.

Du kan også betale kontant hos Margot. Man kan desværre ikke skylde.

Vel mødt Margot