Vi (læs: personalet) havde besluttet at BBU’s fødselsdag skulle stå i Rekordens tegn.
Vi havde fundet 8 discipliner som alle kunne deltage i.
Puste plastikbæger:
Disciplinen plastikbæger gik ud på at man lagde sig ned på gulvet og så puste ind i et hvidt plastikbæger.
Rekorden i Børnenes Rekordbog 2010 lød på 2,44 m. Efter mange forsøg og tætte målinger løb Simon nr. 84 af med sejren med et pust på 1,97 m. Simon blev tæt forfulgt af Deniz nr. 80 med et pust på 1,94 m.
Det  var en sjov disciplin og der blev heppet og grinet meget.
Baglæns hinke på et ben:
Det at hinke 20 m på 8.44 sek. lyder umiddelbart ikke af så meget, men da denne disciplin skulle udføres baglæns blev det straks værre. Nogen satsede hele butikken og andre var mere forsigtige. Det gjorde at vi blev vidner til nogle sjove fald og vilde styrt på plænen i klubben.
Men ét stod klart og det var at Rosa nr. 136 suverænt var den hurtigste “hinker” med en tid på 9,11 sek. Med lidt træning kan den rekord da sagtens slås. Godt gået Rosa!!!
Blyant med luffer:
Vi startede ud med 2 store blå cross luffer af meget fin kvalitet. Efter 13 forsøg så de fine luffer meget slidte ud, så der skulle hurtige overvejelser til et luffeskift.
Disciplinen blev derfor ændret fra to store luffer, blyanterne skulle tages op en ad gangen, de måtte ikke skubbes ud over bordkanten til en luffe hvor blyanterne så i stedet skulle samles op i modsatte hånd. Blyanten måtte i den ændrede version ikke tabes , så skulle den i blyantspuljen igen.
Der var en heftig råben og skrigen og Sine nr. 77 kom på en sikker 1. plads i tiden 19.49 sek., 2. pladsen gik til Emily nr. 190 i tiden 22.27 og 3. pladsen gik til Sara nr. 141 i tiden 23.49 sek. Rekorden i Børnenes Rekordbog 2010 lød på 28.78 sek., så vi vil selvfølgelig søge om optagelse i bogen.
Sukkerknalderstabel:
I disciplinen sukkerknalderstabling var der en meget stille og fokuseret stemning.
Her var alle følelserne i spil. Rekorden tog Rebecca nr. 150 med hele 23 sukkerknalder. For at slå rekorden i rekordbogen skulle man helt op på 32 sukkerknalder. 2. pladsen gik til Malou nr. 39 på 20 sukkerknalder og Sine nr. 77 kom ind på en 3. plads med 12 sukkerknalder.
Holde to 2-liters vandflasker:
Her gik disciplinen i al sin enkelhed ud på at holde én 2-liters vandflaske i hver arm udstrækt i længst tid.
Vi har nogle utrolig stærke børn her i BBU. To piger og seks drenge slog simpelthen rekorden i Børnenes Rekordbog 2010, men dem som stod i længst tid var Danilo nr. 81 i tiden 3.02 min og Asia nr. 219 stod i 1.42 min.
Armløft af kroppen:

Dette var en lidt svær disciplin, specielt det at demonstrere den for børnene. Her skulle man sidde på gulvet med benene op ad væggen i vinkelret stilling. Ved hjælp af armene skulle man så løfte kroppen op og ned – en slags omvendt armbøjning!!
Men vi fik en vinder og det blev Christoffer nr. 147 i tiden 2.48 min. Så kunne armene ikke mere.
Klatring
Der var stor tilslutning af børn til konkurrencen om at være den hurtigste til at klatre 12 meter op ad vores klatrevæg.
Der var flere som aldrig havde prøvet det før, og mange som var rigtig hurtige.
Den hurtigste klatremus var dog: Deniz Kromann. Med tiden 37 sek.!!!
Der var ikke nogen Rekord på dette i Børnenes Guiness Rekord bog, derfor vil vi nu søge om optagelse med denne rekord.
Spise Mariekiks på tid!
Rigtig mange børn, ville prøve at slå Børnenes guiness rekord bogs rekord, med 17 spiste mariekiks på 1 min.!
Men det var lettere sagt end gjort.
Ud af ca. 40 børn var det kun 1 som fik spist og sunket 4 mariekiks indenfor 1 min, og det
var: Danilo Felix nr. 81
Underholdningsværdien var HELT i top! Da der var mange sjove ansigter blandt børnene, når de spiste mariekiks på livet løs!