Hobbyrummet i februar og marts

Skrivebordsorganizer kantet

Vi fortsatte som sagt med at lave origami i februar måned.
Der blev foldet små æsker med låg og ruminddeling. Det er meget nyttigt at kunne folde sådan én, det er flot at “pakke” sine gaver ind i en lille æske. Ellers blev der foldet stjerner, papirdiamanter og kaniner  – mest fordi det snart ville blive påske.

Bascetta star

Stjernerne består af 30 lapper, dernæst “flettes”den sammen. Den er lidt svær og man skal have en lille smule tålmodighed.

papirdiamant1

Papirdiamanten er limet sammen af 2 stykker kvadratisk papir. Inden limningen er der sat snor i den ene del. Den er nem at folde, men den er også lidt svær at sætte sammen.

Efter origamiprojektet fortsatte vi med at lave SKRIVEBORDSORGANIZERE”. Dvs vi slap ikke helt papirfolderiet.

Den ene organizer består af en umalet bakke. Denne skulle dekoreres. Dernæst skulle der konstrueres bokse, som kunne stå i bakken. Boksene er af karton, som enten er farvet eller som vi sprayede med maling – ligesom lanternerne fra forrige måned.

Box

Udfordringen var at man her skulle være meeeeget præcis med opmåling og udskæring af kartonnet. Ellers ville de ikke passe ned i bakken.

Skrivebordsorganizer kantet

Franziska, Mille og Alma

 

Den anden organizer er også af pap. Jeg havde været i Bauhaus og klunse et kæmpe paprør – sådan et, et tæppe er rullet omkring.

skrivebordsorganizer rund

Det var et ret sjovt projekt, man skulle igennem en del processer for at opnå det færdige resultat.
De er malet indvendigt og udenpå er der sat selvklæbende folie på.