Fritidsklubben er for børn fra 10-11 år og/eller 4 klasse.

Fritidsklubben er åben alle hverdage fra kl. 13.30 – 17. For skolefridage på Islands Brygge skole åbner klubben kl. 10.

Fritidsklubben er et fristed. Et sted hvor du kan slappe af og lave de ting, du har lyst til. Det er et sted, hvor du og dine venner kan være sammen, og hvor du har mulighed for at lære en masse andre at kende.

Når du begynder i klubben, får du et nummer. Dette nummer virker både i Caféen, Hobbyrummet og når du tilmelder dig på noget. Det kan være en biograftur eller koloni m.m Derfor er det også vigtigt, at dine forældre ved, hvilket nummer du har.  Når du kommer i klubben, skal du krydse dig ind på afkrydsningslisten, og ligeledes krydse dig ud, når du går hjem. Afkrydsningslisten finder ved hovedindgangen i klubben.

Vi har en masse forskellige daglige tilbud. De faste tilbud kan du se på menuen Aktiviteter øverst på vores hjemmeside. Nogle gange tager vi nogle småture ud af huset. Det kan være en tur i biografen, shoppetur, kanalrundfart, ja hvad som helst…. Her vil der typisk være brugerbetaling, og det er netop her, man bruger sit nummer, når man tilmelder sig.

Et stykke tid efter du er startet i klubben, vil du blive tildelt en kontaktvoksen. Det vil typisk være en voksen fra den aktivitet, hvor du opholder dig mest. En kontaktvoksen har til opgave at have særligt øje for, at netop DU trives i klubben. Hvis der sker noget i klubben, skolen eller derhjemme, kan du og/eller dine forældre tage kontakt til din kontaktvoksen, så vi sammen kan arbejde for, at du har det bedst muligt.

I klubben har vi også en glemmekasse. Det er i træbænken ved indgangen, at vi lægger glemte sager.
Glemmekassen tømmes den første fredag i hver måned. Alle ikke-afhentede sager vil blive doneret til godgørende formål.