Fritidsklubben er for børn i 4 & 5 klasse.

Fritidsklubben er åben alle hverdage fra kl. 14:00 – 17:00. For skolefridage på Islands Brygge skole åbner klubben kl. 10.

Fritidsklubben er et fristed. Et sted hvor du kan slappe af og lave de ting, du har lyst til. Det er et sted, hvor du og dine venner kan være sammen, og hvor du har mulighed for at lære en masse andre at kende.

Når du begynder i klubben, vil der blive taget billede af dig, Og klubben får et stamkort med dine oplysninger. Når du kommer i klubben, skal du tjekke dig ind på KbhBarn ved hjælp af Ipads i indgangen, og ligeledes tjekke dig ud, når du går hjem.

Vi har en masse forskellige daglige tilbud. De faste tilbud kan du se på menuen Aktiviteter øverst på vores hjemmeside. Ønskes et overblik over samtlige daglige aktiviteter, se forsiden.
Nogle gange har vi nogle arrangementer eller småture ud af huset. Det kan være fester, en tur i biografen, shoppetur, kanalrundfart, ja hvad som helst…. Her vil der typisk være brugerbetaling.
Hold øje med kalenderen på forsiden, undermenuen her, eller diverse opslag i klubben.

Et stykke tid efter du er startet i klubben, vil du blive tildelt en kontaktvoksen. Det vil være en voksen som har hele den klasse du er i, for at skabe en bedre forældre kontakt og skole/klub imellem. En kontaktvoksen har til opgave at have særligt øje for, at netop DU trives i klubben. Hvis der sker noget i klubben, skolen eller derhjemme, kan du og/eller dine forældre tage kontakt til din kontaktvoksen, så vi sammen kan arbejde for, at du har det bedst muligt.

I klubben har vi også en glemmekasse. Det er i træbænken i gangen, at vi lægger glemte sager.
Glemmekassen tømmes den første fredag i hver måned. Alle ikke-afhentede sager vil blive doneret til godgørende formål.