Så er det tid til den store Halloween aften i FCIB
Men hvad er det der Halloween i FCIB egentlig????

Det er en aften, hvor vi laver et stort ”orienteringsløb” med Halloween som tema. Børnene bliver delt ind på nogle tilfældige hold, som så i løbet af aftenen skal igennem en masse sjove udfordringer og lege. Vi har et meget stramt program for aftenen, så det er derfor af stor betydning, at børnene kommer til tiden, så de kan blive delt ind på deres hold. Er man tilmeldt – men finder ud af på selve dagen – at man ikke kan deltage alligevel, vil vi meget gerne have besked. Vi venter nemlig på, at alle børnene kommer. Der er en del informationer børnene skal have for at orienteringsløbet kan køre på skinner.
Inddelingen af børnene er tilfældig, da børnene i hverdagen allerede er sammen på tværs af aldre. For at legene og udfordringerne også skal foregå på retfærdig vis, kan/er det også en fordel hvis de har forskellige talenter.
Det koster 35 kr. at deltage i denne uhyggelige aften, og kravet for at kunne deltage, er at man er udklædt. Bedste hold får en præmie og der er ligeledes præmier for bedste udklædning – i forskellige kategorier.
Tilmeldingen er bindende, dvs. pengene gives ikke retur ved afbud. Man kan heller ikke videresælge sin ”billet”, alt skal gå gennem os, da børnene jo bliver registreret ved ankomsten. Erfaringen gennem årerne har vist, at det skaber for meget kaos og misforståelser, hvis børnene/forældrene selv tager hånd om det.
I billetten er der inkluderet aftensmad og 1/2 l sodavand, men det er en god ide at tage en lille bid mad inden man kommer. Det er også en rigtig god ide at tage tøj på efter vejret, da en del af aktiviteterne vil foregå udendørs.
For at alle børnene kan være aktive i de forskellige aktiviteter, er der desværre kun 100 billetter til salg. Vi opretter selvfølgelig en venteliste.Frist for sidste tilmelding er d. 25.10.19  Samtlige personaler er med til aftenen og vi er selvfølgelig også klædt ud…….Wauuu

Klubben lukker 16:30 denne dag.