Så skal vi i Tivoli, det er nemlig ”Klubbernes dag” tirsdag d. 14.05.19.

Man skal tilmelde sig og betale i Caféen, senest d. 10.05. Det koster 100 kr. for indgang og turpas. Har man et Wildcard koster det ikke noget, men man skal tilmelde sig alligevel.

Det er bindende tilmelding, dvs ingen penge retur, hvis man ikke kan deltage alligevel. Udebliver man uden at give besked koster det yderligere 60 kr (kun for betalende medlemmer selvfølgelig).

Vi vil altid under alle omstændigheder meget gerne have at vide, hvis man ikke kan komme eller deltage alligevel, så vi ikke unødigt står og venter på børnene.

Vi vil altid forsøge at sælge billetten videre, hvis der er oprettet en venteliste efter deadline for tilmelding. Man kan ikke selv sælge sin billet.

Der er afgang fra klubben kl 15. Vi går ind til Tivoli. Vi samles igen kl 20 inde i Tivoli og følges hjem igen. Forventet hjemkomst kl. 20:30 – 20:45.

Vi skal have besked hvis børnene bliver hentet i Tivoli, selv går hjem eller bliver der i længere tid.

P.t er vi 4 voksne, der tager med på tur.

Børnene må godt selv gå rundt inde i Tivoli, de vil få vores mobilnummer. Ved tilmelding skal vi ligeledes have deres mobilnummer, så vi evt. kan komme i kontakt med dem.

De må ikke gå alene rundt i Tivoli, ser vi nogen der er alene, hjælper vi dem med at finde en makker.

Husk påklædning efter vejret og evt. penge til snold, drikkevarer m.m. Man skal selv bære sine ting.

Mvh FCIB